Wanneer er iets is aangepast in het leerlingadministratiesysteem, bijvoorbeeld als er een nieuwe leerling aan je klas is toegevoegd, zal Gynzy automatisch in de nacht gaan synchroniseren. De wijzigingen zijn dan de volgende dag ook in Gynzy te zien. Mocht je meteen deze wijzigingen willen zien, kun je ook een handmatige synchronisatie doen. Dit kan via de volgende stappen:

1. Ga naar Leerlingbeheer

2. Druk op 'bewerken' bij groepen.

3. Druk op de knop met de puntjes

4. Kies voor synchroniseren.

Hierna zal de leerling in de groep toegevoegd zijn en automatisch ook de verwerking zien die aan die groep gekoppeld is. Mocht je de leerling nog in een subgroep in willen delen, dan zal je de leerling zelf hieraan toe moeten voegen. Lees hier hoe je dat doet.

Heeft u het antwoord gevonden?