Wanneer je duo-collega of een andere collega van je school al groepen heeft gemaakt in Gynzy, kun je deze gemakkelijk overnemen in je eigen account. Zo kun je met dezelfde leerlingen en verwerking werken als je collega('s). Volg de stappen hieronder.

1. Druk op ‘Groepen & Leerlingen’ in de menubalk.

2. Je kunt jouw groep of groepen aan jouw account koppelen door het schuifje onder ‘Gekoppeld’ bij deze groepen aan te zetten. De groepen die je aan jouw account gekoppeld hebt, komen onder ‘Gekoppelde groepen’ te staan.

3. Vervolgens verschijnen de leerlingen die in deze groep zitten onder ‘Leerlingen’ (het rechter tabblad van ‘Groepen & Leerlingen’). Als jouw collega al verwerking of Trainers en Kids tools voor deze groep klaargezet heeft, kun jij dat ook zien in jouw leerkrachtomgeving.

4. Tenslotte kun je nog kiezen of je de groep actief wilt maken voor gebruik in Gynzy, bijvoorbeeld bij ‘Actueel’. Het actief maken van groepen vind je (daar waar het van toepassing is) rechtsboven in je scherm.

Groepen activeren
Heb je het antwoord gevonden?