Nadat je een les voor de eerste keer hebt opgeslagen, worden telkens alle wijzigingen automatisch opgeslagen wanneer je tussen pagina's wisselt.

NB: ‚Äčautomatisch opslaan is alleen beschikbaar voor je eigen lessen, niet voor gedeelde lessen.

Als je een les opslaat, verschijnt dit in de toolbar (1) en in de popup (2):

Je kunt ervoor kiezen om je lessen tijdens het maken automatisch op te slaan. Elke keer dat je naar een andere pagina gaat, krijg je een bericht te zien dat je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je kunt een les ook altijd handmatig opslaan. Wijzigingen zoals het verplaatsen van afdekvlakken of het aanpassen van tekst worden dan niet opgeslagen in je les.

In de toolbar kun je zien of je les is opgeslagen en of automatisch opslaan is ingeschakeld of niet:

Heeft u het antwoord gevonden?